Az októberi, idősek világnapi program meghozta a kedvét a balatonboglári nyugdíjasoknak ahhoz, hogy egy táncos ráadás-programmal jöjjenek újra össze. Papp Lajos szervező szerint, az októberi köszöntés és koncertprogram után sokan megkeresték, hogy jó lenne egy olyan este is, amikor összejöhetnek beszélgetni és táncolni, mert arra a hivatalos eseményen nem volt lehetőség. A szervezésnek azonnal neki is láttak, s ennek köszönhetően, október 27-én a szőlőskislaki József Attila Művelődési Házban meg is valósult a közös vacsorából, majd táncos mulatságból álló program, melyre ismét a megye több pontjáról érkeztek vendégek, zsúfolásig megtöltve a nagytermet.
Az esemény megnyitásaként Türjei Attila képviselő köszöntötte az időseket, s elmondta, nagy örömmel látja, hogy minden nyugdíjas-programra sokan elmennek, ebből is látszik, jól érzik magukat egymás társaságában. Kiemelte, ugyanakkor a szépkorúakat mindig ott látja más, boglári eseményeken is, és hálás azért, hogy nem csak jelenlétükkel, hanem sokszor aktív közreműködésükkel is támogatják a város rendezvényeit. A beszéd után volt, aki verssel, és volt, aki dalokkal köszöntötte a többieket, majd felszolgálták a helyi, Malom Fogadóban készült ételeket.
A közös vacsora és a kiadós beszélgetés után pedig, a Papp Lajos által szervezett zenekarnak köszönhetően, korukat meghazudtolva, élő zenére ropták a táncot késő éjszakáig. 


2018. November 23 07:18:26./